Mijn ontdekkingsreis

Onderstaande boeken zijn verkrijgbaar via Inge, contact zie bovenaan.

Al ongeveer 10 jaar begeleid ik kinderen met diagnoses, met angsten, met beperkingen, met… Door gebruik te maken paarden/pony’s, van leren rijden, van omgaan met paarden, leer ik kinderen en jongeren om met zichzelf om te gaan. 

 

Dit boek illustreert op welke manier ikzelf gegroeid ben, samen met de paarden. Zij geeft overzicht van de activiteiten en de werkwijzen die ik toepas om kinderen en jongeren te begeleiden. Ze is ook een leidraad voor mensen die vastzitten, die een uitweg zoeken.

Dit is mijn levensverhaal op mijn hoeve, de Ingelhoeve. Het verhaal van start moment tot nu.

Dit is mijn tweede boek in een reeks van drie.  Het eerste boek illustreert op welke manier ikzelf gegroeid ben, samen met de paarden.  Zij geeft een overzicht van de activiteiten en de werkwijzen die ik toepas om kinderen en jongeren te begeleiden.  Ze is tevens een leidraad voor mensen die vast zitten, die een uitweg zoeken.

Het tweede boek, een ontdekkingsreis naar jezelf, gaat dieper in op de methodes die ik ook gebruik in mijn coaching.  Het is een werkboek waarmee je aan de slag kunt om balans te vinden in jezelf.

Stapsgewijs word je meegenomen met voorbeelden, met opdrachten op deze ontdekkingsreis.

Doorheen mijn coaching groeiden mijn inzichten.  Deze inzichten vormen de essentie van mijn therapie, van mijn werking, van mijn coaching.  Mijn 15 jaar ervaring in de therapie, mijn 20 jaar ervaring in het onderwijs schreef ik uit in dit boek.

Het vervolg op ‘Mijn ontdekkingsreis, levenslessen met en door paarden’, en ook ‘ontdekkingsreis naar jezelf, pijlers waarop je kan bouwen’.